Sta zene STVARNO zele?

Pozdrav dragi moji. Ovu temu necu zapoceti sa mojim uobicajenim "drage moje", jer verujem da ce se na listi citalaca ovog posta naci veliki broj muskaraca. Pa tako dragi moji dzentlmeni, ako ste ovde dosli kako biste dokucili sta vasa draga zaista zeli od vas, dosli ste na pravo mesto. Naime, vekovima su veliki vladari ginuli zbog prelepih zena, najveca svetska carstva su padala zbog njih. Ni dan danas nije sasvim jasno sta je to sto zene zapravo zele. Na zalost velike vecine muskaraca, zene su izuzetno slozena bica. Razmisljaju 5 koraka unapred u odnosu na njega i dok on stigne do nje, ona je vec 5 nivoa dalje. Na tome mozemo zahvaliti urodjenom zenskom porivu za borbom za potomstvo i naslednike. Zvuci pomalo sirovo, ali cinjenica je da zena u svakom partneru podsvesno trazi adekvatan genetski, socijalni, materijalni i drustveni materijal za nastavak loze. Cak i u mladjim, adolescentskim danima devojke nesvesno biraju zrelije momke, iako i same u tom dobu jos uvek nisu spremne na tu vrstu vezivanja. Uprkos tome postoji neki spektar zelja koji je zajednicki za gotovo 99% zena na planeti, bez obzira na to koja drzava je u pitanju.

Mali znaci paznje
Zene vole poklone. Vole sve sto je lepo upakovano, jer oslikava neciji trud oko nje. Vole slatke poruke u sred noci, iako ce ih mozda procitati tek ujutru. Vole kad ih nenadano izvedete negde na veceru, ili spremite nesto sami. Kad pospremite kucu ili kad joj donesete kafu u krevet. Zene prosto vole da se prijatno iznenade. Zato, dragi moji, znam da ne volite neprestano kuckanje poruka, ili da razglabate telefonom sat vremena ili, ne daj Boze da kuvate ili perete sudove, ali vasoj dragoj ce to znaciti puno. Znace da mislite. Cak stavise, ponekad vas moze i izvuci iz nevolje ako ste nesto zabrljali. Samo, nemojte cesto da se oslanjate na tu tehniku, jer koriscenje nje u te svrhe previse cesto ucinice kontra efekat 😉
Zene vole da pricaju
Cak i vrapci na grani znaju da zene obozavaju pricu. One vole da vode rec uvek, svugde, u svako doba na svakom mestu. I kad se naljute, pa kao cute znajte da bi vam svasta rekle, ali cekaju da ih zacikate pa da vam saspu u lice neku tesku ljubavnu enciklopediju. I ne morate nista da kazete, to bi cak bilo i pozeljno. Jer, zeni ne treba vas savet. Ona tacno zna sta ce uraditi. Nego, jednostavno ima potrebu 5 puta jednu istu stvar da vam isprica do najsitnijih detalja kako ne bi neki propustila. Ali tu postoji caka. I ako nista ne morate da odgovorite, to nikako ne znaci da ne morate da slusate. Jer i te kako primetimo da ne slusate i da niste 100% ukljuceni u to sto vam pricamo? A onda ste nagrabusili. Umesto 2 sata slusanja o Tamari koja nas je ispalila za jogu jer je morala da se vidi sa Markom, rafal ce biti isprosipan po vama.

Osecaj sigurnosti
Zena mora da oseti da je pored vas sigurna. U svakom smislu te reci. Od napada pijanog manijaka na ulici do toga da cete doneti celu platu kuci; bez da svratite s posla u kafanu s drustvom da cirkate, dok ona kuci cuva dete. Ovo je jedna jako slozena cinjenica vezana za zene i vrti se u njenoj biti gotovo citav njen zivot, od tinejdzerskih do onih malo ozbiljnijih dana. Ako se secate uvoda, e pa sve dalje zelje zena krecu od ove. Ona mora da zna da cete ozbiljno raditi i donositi kuci novac neophodan za porodicu. Ona mora da zna da ste ozbiljni i zreli i da cete uvek biti tu za nju i decu, a ne po kafanama i splavovima s drugarima. Ona mora da zna da cete ulagati u vasu zajednicku buducnost. Ona mora da zna da ste uz nju ako ima problema na poslu, sa prijateljima ili rodbinom. Ona mora da zna da ste stalozeni i pribrani kad vas satru problemi i da cete kao pravo musko, uz njenu pomoc, sve prebroditi. Jer, za nju vi ste njena stena, a ona je vasa luka.

Vazni datumi
Zene sve pamte, odmah da vam kazem. Ako vam se kojim slucajem ucini da je zaboravila kako ste joj pre 8 meseci rekli da se ugojila, grdno se varate. Ona samo ceka priliku kada ce to oruzje iskoristiti protiv vas. Mozda kad 15. maja dodjete kuci praznih ruku, a znate da vam je 6 godina od kad ste se upoznali? Ili 27. jula kad ste se prvi put poljubili? Ej, pa zar si zaboravio koliko ti je prosle godine mozak popila jer si isto dosao kuci bez poklona? Pa rodjace, sto ne zapisa u kalendar? Salu na stranu, zeni su datumi veoma bitni. Za razliku od muskaraca kojima je to samo jos jedan dan u godini, zenama je to znak da mislite ili ne mislite na njih. Praznici poput godisnjica veze/braka, dan zaljubljenih, 8. mart cine da se zena oseti zeljno, voljeno. A secate se stavke sa pocetka o poklonima i iznenadjenjima? Bacite malo pogled na nju 🤔
Lazna obecanja
Zene ne vole prazne price. Dugi niz godina su se borile za svoja prava da bi ih neko omalovazavao pricajuci im bajke i dajuci im lazna obecanja. Pored toga, kao sto rekoh, zene su sjajni analiticari. U sekundi ce da obradi vas pokusaj lazi, a necete toga biti ni svesni. Po neki sitan ce mozda i da proguta. Jer, na primer, ne zeli da raspravom oko toga propusti omiljenu seriju. Ali, imajte na umu da vam to nece uvek proci. Onog momenta kad zena resi da se svadja, a vi ste je jos pritom i slagali, pa nadrljali ste. Nece vam pomoci ni pranje sudova. U takvim situacijama preporucujem da se slozite sa svime sto kaze. Ni u kom slucaju ne obecavajte da se TO nece ponoviti, jer svi znamo da hoce. A onda se ponovo vracamo na isto i vrtimo u krug. A vi ste opet nadrljali 😂

Dobar seks zlata vredan

Mozda jedina stvar kojom se gotovo uvek mozete iskupiti kod zene je dobar seks. Kad kazem dobar, mislim dobar njoj, a ne samo vama. Velika vecina zena je sklona preuvelicavanju svog seksualnog naboja kako bi svog partnera ucinila jos "agresivnijim" i pohotnijim. Tako da ako vam zena nenormalno dahce ili prica bezobrazne reci jednu za drugom, ne mora nuzno znaciti  da ste je doveli do stanja ekstaze. Jednostavno vas gasira. U ovom slucaju bi bilo pozeljno da slusate sta vam prica, jer drugacije nema sanse da je dovedete do vrhunca. Ako kaze levo, brate mili idi levo. Nemoj mnogo da eksperimentises i da se pravis pametan. Jer, tvoja bivsa je mozda volela desno, ali ova voli levo. Ako me razumes. Dok 100% ne skontas sta ona voli u krevetu nemoj nista na svoju ruku i sve sto ti kaze dok ste u mraku shvati kao sveto pismo.

To bi bilo to dragi moji. Nadam se da sam vam bila od pomoci. Pisite mi u komentarima sta vi zelite. Sta vasi partneri misle da zelite? A vi momci, kako vi sa vasim lepoticama? Do narednog posta - Samo pozitivno!

Коментари